InVENTer GmbH este cel mai important producător de sisteme de ventilație descentralizate cu recuperare de căldură în Germania. Soluțiile noastre pentru ventilația controlată de uz casnic se folosesc de mii de ori pe întreg teritoriul Europei. Sistemele de ventilație ecologice reflectă durabilitatea pe care am implementat-o ​​în fiecare produs. Timp de 18 ani am dezvoltat și fabricăm produse ingenioase care fac locuinta mai confortabila pentru clienții noștri. Contribuția noastră la aerul sănătos din casă.

inVENTer – Tradiție din 1999

Peter Moser - Fondator & Inițiator

Acesta cunoaște potențialul ceramicii în combinație cu sistemele de ventilație. A fost creat primul sistem de ventilație descentralizat cu o ceramică ca miez al acumulatorului de căldură. Piatra de temelie a poveștii de succes este pusă – Originalul s-a născut. Serviciul de radiodifuziune din Germania de Mijloc a descoperit sistemele de ventilație inVENTer din timp și au facut multe reportaje despre acestea. Cererea a crescut enorm și a condus la necesitatea de noi inovații.

Ce face inVENTer special?

Originea produselor de excepție constă într-o idee simplă și strălucitoare. Sistemele noastre de ventilație se bazează pe inventivitatea ingenioasă a lui Peter Moser, fondatorul inVENTer GmbH. Scopul său a fost o producție de sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, care ar trebui să se facă fără recuperatoare de căldură din aluminiu sau alt metal. O alternativă simplă și eficientă a fost necesară.

Soluția era atât de aproape – în adevăratul sens al cuvântului – și se găsea în sertarul biroului lui Peter Moser. Acolo ținea un corp de ceramică tip fagure. Ceramica are o capacitate foarte mare de a inmagazina căldură. În plus, corpul tip fagure este format din 20% ceramica si 80% aer. Prin urmare, poate inmagazina multă căldură cu un efort tehnic redus si pierderi foarte mici de presiune.

Ideea părea astfel foarte promițătoare și a fost pusă în practica.Permitand o curgere usoara a aerului și o capacitate mare de inmagazinare a căldurii, miezul ceramic a format de atunci elementul central al tuturor ventilatoarelor inVENTer cu recuperare de caldura. Silentioase, inovatoare și ingenios de simple – cu sistemele de ventilație inVENTer aveti inovatia in perete.

Începeți cariera cu producătorul principal de ventilație descentralizată la domiciliu

La inVENTer, o mare varietate de experți în ventilație și personalități lucrează pentru a impresiona clienții și partenerii noștri cu experiența lor. inVENTer oferă multe perspective în calitate de angajator cu numeroase oportunități de dezvoltare. La firma inVENTer, ca producător de frunte pentru ventilație controlată la domiciliu, susțineți dezvoltarea, vânzarea sau comercializarea unui produs orientat spre viitor, durabil și de economisire a energiei.
Oferim ierarhii plate, colegi inimosi și spirit de echipă. Intrați în echipă!

Părerile Clienților

Am achiziționat un sistem de ventilație cu ceva timp în urmă și eram un pic reticent, dar în acest moment pot spune că sunt foarte mulțumit.
Mi-am montat ventilație în Brașov la apartament. Am scăpat de praf în casă. Foarte silențioase.
Am lucrat foarte bine. Am luat aparate pentru salon și sunt foarte multumiță. A fost cea mai bună soluție din toate primite. Îi recomand cu încredere!!!
0
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș