Wireless, silentioase, invizibile – noile recuperatoare de caldura din 2020

Revolutia inVENTer: startul către o nouă era de ventilație

Noua generație de ventilație de la inVENTer combină toate dorințele dvs. pentru un mediu de viață plăcut și liniștit în propria casă: de la ventilație wireless și comunicare prin rețea proprie, independentă sau WLAN, până la o grila de ventilare aproape invizibila – atât în ​​exterior cât și în interior. Bucurați-vă de un trai liniștit și un design modern – cu o generație invizibilă și silențioasă de ventilație de la inVENTer. Alege ce contează cel mai mult pentru tine.

Ventilatie fara fire

Controlul wireless al ventilației dvs. – reglați-vă automat sistemele de ventilație prin intermediul aplicației smartphone. O integrare în SmartHome este de asemenea posibilă.

Aerisire invizibila

Atât în ​​exterior, cât și în interior, ventilația este abia acum vizibilă. Configurează-ți apartamentul în funcție de preferințe. Creativitatea ta nu cunoaște limite.

Ventilati in liniste

Datorită noului concept patentat de izolare fonică, acum este posibilă o ventilație fonică. Bucurați-vă de liniștea în propria casă.

 

Ventilație fără fir cu InVENTer Connect

Disponibil din 2020

 • Control wireless pentru ventilație
 • Control prin intermediul aplicației smartphone sau pe afișajul controlerului
 • Ventilație invizibilă datorită panoului interior integrat in perete
 • Controlul punctului de rouă permite ventilația eficienta si dezumidificarea subsolului

Cu controlul ventilației fără fir , aerisirea este mai versatilă și mai ușoară ca niciodată. Sistemul de control inteligent de la inVENTer asigură cea mai bună calitate a aerului din spațiul dvs. de locuit – complet automat sau individual, în funcție de preferințele și nevoile dvs. prin intermediul aplicației smartphone controlabile. Această platformă de produs pentru control wireless asigură cea mai bună calitate a aerului complet automat, fără cablare intre unitati. Datorită tehnologiei integrate a senzorilor, acum este posibilă si ventilația subsolului umed.

 

3 pasi pentru o ventilatie wireless

 

Pasul 1: 

Comunicați prin intermediul rețelei proprii și independente la 868MHz

Aerisirea de la subsol până la acoperiș – nu este necesară cablarea: Prin intermediul rețelei independente de 868 MHz, unitățile dvs. de tratare a aerului comunică între ele automat, fără cablare complicată în toată casa. Datorită separarii fată de rețeaua WLAN, frecvența este absolut fără interferente și convinge cu o rază de actiune excelentă. Cu acest sistem inteligent de control, cel mai mare confort de ventilație și cea mai bună calitate a aerului sunt obținute complet automat și la cerere, fără intervenția utilizatorului.

 

Pasul 2: 

Invizibil, wireless și complet automat: noul panou interior IB Connect

Odată conectat la rețea, comunică cu toate celelalte unități de ventilație prin rețea. Noul panou interior de la inVENTer are o serie de senzori inteligenți care asigură o calitate maximă a aerului în camerele de locuit și subsol – de asemenea complet automat, dacă este necesar cu modulul inVENTer Connect. Clapeta, care se închide automat în timpul funcției de pauză sau când este dezactivată, face ca sistemul dvs. de ventilație să fie invizibil. Fiind o versiune montată la fata peretelui, aceasta „dispare” discret în zona dvs. de locuit.

 

Pasul 3: 

Controlul wireless al unităților și zonelor

Cu controlerul “Easy Connect” până la 16 recuperatoare de caldura pot fi controlate. De asemenea, permite controlul a 4 zone diferite de ventilație. Setările sunt făcute prin Bluetooth prin intermediul unei aplicațiigratuite „inVENTer Mobile”, în imediata apropiere a controlerului. Ca și noul panou interior IB Connect, controlerul este integrat prin rețea și astfel procesează toate informațiile care sunt transmise fără fir de la unitățile individuale de ventilație. Chiar și ventilația subsolului nu mai este o problemă datorită unui senzor exterior pentru controlul punctelor de rouă cu Easy-Connect.

 

 

Un pas către viitor – cu hub-ul sistemului inteligent „Prime-Connect”, ventilația dvs. va fi și mai inteligentă

Cu noul hub inteligent „Prime Connect”, faceți următorul pas în ceea ce privește controlul ventilației. Ca o alternativă de vârf la controlerul cu mai multe zone „Easy Connect”, aveți o funcționalitate completă inVENTer Connect cu hub-ul sistemului inteligent fără comenzi suplimentare, butoane sau alte module de control. Organizați întreaga ventilație a casei dvs. pe smartphone, din confortul canapelei. Noul „Prime-Connect” controlează până la 32 de unități de ventilație și senzori în până la 8 zone de ventilație. Setările individuale sunt prea complicate pentru dvs.? Folosiți profilurile de ventilație predefinite practice și împărțiți-le în camere individuale. Acest lucru vă permite să vă ventilați atât individual, cât și orientat către cerere, precum și complet automat. Integrarea și accesul la gestionarea mai multon zone se face prin WLAN. Din nou, puteți utiliza aplicația pentru smartphone gratuit „inVENTer Mobile”.

Ventilație invizibilă, cu finisaj de colț și panou interior nou de InVENTer


Disponibil din vara anului 2019

Odată cu noul Corner la inVENTer, acoperirea externă a ventilației noastre descentralizate este și mai puțin vizibilă. Deoarece grila exterioara rezistentă la intemperii este foarte îngustă, dispare în laterala fereastrei și asigură o fațadă netedă și armonioasă. Aproape că nu veți mai putea percepe zgomote exterioare, aerul proaspăt curge în tăcere prin canalul plat cu un nou material izolant în interior. Așadar, bucurați-vă de o odihnă plăcută în propria casă.

 • Instalarea în izolația externă de la grosimea de 70 mm
 • Curățare ușoară prin caseta tip filtru
 • Panou interior montat la față
 • Flux de aer optim și electronica inteligenta

Curățarea canalului de colț este foarte simplă, deoarece accesul este posibil de la fereastră printr-o casetă de tip filtru și se face astfel foarte repede. Nu numai la exterior, ci și la interior, sistemul dvs. de ventilație este aproape invizibil – cu panoul interior IB Connect. Deoarece le instalați cu carcasa montată la fata peretelui, este posibil să le pictați în culoarea corespunzătoare a peretelui sau să le tapetati adecvat. Designul dvs. de perete nu va mai avea lacune. Fanta de ventilație neconcordantă vizuală este amplasată pe partea superioară a capacului interior înclinat, care asigură, de asemenea, un flux de aer optim. Aer curat, întotdeauna exact acolo unde aveți nevoie – fără elemente de design perturbatoare.

Descărcări: 

Flyer pentru noutățile 2019

Teaser pentru noutățile 2019

Fișă informativă pentru noul Corner-Abschluss 2019

Ventilație silențioasă cu tehnologia XENION de la inVENTer

Pentru a nu-și speria prada, bufnițele au dezvoltat structuri speciale de primăvară care permit zborul tăcut. Există trei secrete ascunse în spatele sunetului tăcut al bufnitelor: marginea frunzătoare, marginea flexibilă și cu franjuri și pene asemănătoare cu pene, care fac glisarea foarte liniștită. Pentru imitarea tehnologiei de ventilație, este necesar, așadar, să deplasați aerul la fel de liniștit ca bufnițele atunci când zburați.
Noile fani XENION bazate pe aceasta tehnica de zbor fascinant și de a face aerisirea la fel de liniștit ca niciodată. Noua tehnologie XENION de la inVENTer combină emisiile de sunet minime și puterea maximă.

 

 • Insonorizare fonică până la 60 dB
 • Sunet natural la toate nivelurile sub 29 dB (A)
 • Modul de șoaptă integrat cu doar 13 dB (A)
 • structură închisă fără trecerea directă a sunetului
 • Mai mult aer și mai puțin zgomot

Acest ventilator reversibil funcționează extrem de liniștit și are un consum de energie de doar 3 W. Designul patentat al ventilatorului permite debitele de aer mult mai mari fără o trecere directă a sunetului. Lamele ventilatorului formează o barieră sonoră perfectă. În combinație cu captuseala specială de izolare fonică Inventin, iV Smart+ este utilizat, obțineți o diferență standard de nivel sonor de 56 dB și un sunet interior de 13 – 29 dB (A), fără a reduce fluxul de aer maxim. Există zgomotul păturii și mai tare decât ventilația. Prin combinarea noii tehnologii XENION cu noul canal de colț îngust, puteți obține chiar și izolarea fonică de până la 60 dB. Așadar, bucurați-vă de nopți liniștite și odihnitoare în aer curat – așa cum ar trebui să se simtă ca acasă.