Cum puteți achita produsele?

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: transfer bancar/ ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Dacă ați ales că metodă de plata transferul bancar/ordin de plata, următorul ecran va mulțumește pentru comandă plasată și va oferă informațiile relevante pentru comandă și plata. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub formă unei facturi.

Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comandă dvs., sub formă unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoană care efectuează livrarea.

Cum cumpărați și plătiți produsele?

Puteți cumpără produse prin www.inventer.ro urmând pașii:

  • Selectați produsul pe care doriți să -l achiziționați și apă să ți pe linkul “ Comandă acum”;
  • Introduceți / confirmați datele dvs. personale. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs.

Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele către care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importantă extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să va contacteze și să va informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este aceeași că adresa de facturare, indicați acest lucru prin debifarea opțiunii.

Adresa pentru livrare este aceeași cu adresa de facturare de la sfârșitul formularului. Alegeți metodă dorită de plata și confirmați datele alegând “ Pasul următor ”. Dacă adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleași cu adresele pe care le aveți înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceți adresele de facturare și /sau de livrare valabile pentru comandă respectivă.

Dacă ați ales metodă de plata Transfer bancar/ ordin de plata, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comandă dvs., următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie să menționați la secțiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate.

După efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plata, va rugăm să ne trimiteți o confirmare de plata la adresa office@inventer.ro, în maximum 24 de ore.

0
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș