Cum intri în posesia produselor

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: transfer bancar/ ordin de plata sau numerar/cash la livrare.

Dacă ați ales că metodă de plata transferul bancar/ordin de plata, următorul ecran va mulțumește pentru comandă plasată și va oferă informațiile relevante pentru comandă și plata. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub formă unei facturi.

Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comandă dvs., sub formă unei facturi, urmând să efectuați plata produsului către persoană care efectuează livrarea.

Livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către productăor/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.

La revânzători, costul transportului intră în grija clientului.

Pentru clientul final: dacă valoarea comenzii depășește 1.000 lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzile de sub 1.000 de lei, costul transportului este de 50 de lei.

Pentru comenzi de Tubulaturi, costul de transport este diferit, el se calculează separat și se ofertează individual.

0
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș