Suntem reprezentanța din România pentru inVENTer GmbH de la Löberschütz. Suntem unul dintre principalii producători germani de ventilație descentralizată internă cu recuperare de căldură. Soluțiile noastre de ventilație sunt utilizate de mii de ori în toată Europa. Sistemele de ventilație ecologice reflectă sustenabilitatea pe care am implementat-o ​​în fiecare produs. De 20 de ani dezvoltăm și realizăm produse care facilitează aerisirea în mod ingenios pentru clienții noștri. Contribuția noastră la un aer sănătos în casa ta.

ORIGINALUL

DISTRIBUITORI

Producător de ventilație descentralizată din 1999

De ce inVENTer?

Aer curat din Turingia

inVENTer în numere

“Vrem să respirați aer sănătos, să economisiți energie și să trăiți mai confortabil. Fără a fi nevoie să se gândească la ventilație. Pentru că ea este doar acolo, aerul bun. Urmărește 100.000 de utilizatori mulțumiți: pur și simplu aeriană cu originalul, aer cu InVENTer.”

Annett Wettig, director general al inVENTer GmbH

Părerile Clienților

Am achiziționat un sistem de ventilație cu ceva timp în urmă și eram un pic reticent, dar în acest moment pot spune că sunt foarte mulțumit.
Mi-am montat ventilație în Brașov la apartament. Am scăpat de praf în casă. Foarte silențioase.
Am lucrat foarte bine. Am luat aparate pentru salon și sunt foarte multumiță. A fost cea mai bună soluție din toate primite. Îi recomand cu încredere!!!
0
Back to Top
Produsul a fost adăugat în coș